Bæredygtighed med hjerne og hjerte.

Naturen er vores vigtigste ressource, som vi alle bør værne om. Metodeforbedring, herunder energiminimering, er derfor en vigtig del af vores løbende udviklingsarbejde. Hvordan og hvor kan vi gøre tingene bedre med et mindre forbrug af div. ressourcer? Det spørgsmål stiller vi dagligt os selv. Efter benhårdt og fokuseret arbejde er Rosa Danica med stolthed blevet godkendt til økologisk produktion i datterselskabet BioSund Aps.

I BioSund dyrker vi nænsomt forskellige typer af økologiske og bæredygtige grøntsager og andre planter til forbrugeren. Produkterne er nøje udvalgt efter smag, sundhed, holdbarhed og vækstform. Planterne dyrkes i vores væksthuse i økologisk spagnum, hvor de forkæles med økologisk planteudtræk. Evt. skadedyr bekæmpes biologisk.

Sortimentet i BioSund udvides løbende med forskellige grøntsager, bær, krydderurter og andre spændende planter til hjemmet.

Læs mere

Følg os