Nye økologiske produkter fra BioSund


Nyheder


Økologiske lækkerier fra BioSund

Biosund® er en serie af 100 % økologiske potteplanter, som bliver produceret af selskabet BioSund ApS – et datterselskab under Rosa Danica. Nu kan du følge BioSund og produktionen af de økologiske potteplanter på Instagram.

I BioSund dyrker vi nænsomt forskellige typer af økologiske og bæredygtige potteplanter til forbrugerens vindueskarm, krukker eller bede. Produkterne er alle nøje udvalgt efter smag, sundhed, holdbarhed og vækstform.

Vi dyrker vores potteplanter i genanvendelige papirspotter, som kan plantes med ud i jorden, hvor den forgår uden at belaste naturen. Planter fra BioSund dyrkes i vores væksthuse i økologisk spagnum, og forkæles med økologisk planteudtræk i opsamlet regnvand og biologisk bekæmpelse af skadedyr.

Følg biosund.dk. på Instagram, og få masser af inspiration og billeder af den økologiske produktion.

Noget for enhver smag
Pt. omfatter vores økologiske sortiment forskellige spiselige grøntsager, som primært dyrkes hen over foråret samt grønne planter og sukkulenter som dyrkes hen over efterår/vintersæsonen. Vores dygtige gartnere arbejder løbende på at udvide vores sortiment og følge med efterspørgslen på økologiske og bæredygtige grøntsager og potteplanter. Kontakt vores salgsteam og hør mere om BioSund sortimentet.

Salgsteam

Flemming Aaby

COO

Mobil: +45 63 98 12 61

Torben Ryg

Export Sales Manager

Mobil: +45 63 98 12 54

Birgitte T. Andersen

Area Sales Manager

Mobil: +45 63 98 12 79

Signe Manniche

Sales support

Mobil: +45 63 98 12 55

Pia Høegh Nielsen

Sales support

Mobil: +45 63 98 12 53