Økologiske lækkerier fra BioSund


Nyheder


Økologiske lækkerier fra BioSund

BIO GROWN™ er en serie af 100 % økologiske planter, som bliver produceret af selskabet BioSund ApS – et datterselskab under Rosa Danica. Nu kan du følge BioSund og produktionen af de økologiske pottegrøntsager på Instagram.

I BioSund dyrker vi nænsomt forskellige typer af økologiske og bæredygtige grøntsager i potter til forbrugerens vindueskarm. Produkterne er alle nøje udvalgt efter smag, sundhed, holdbarhed og vækstform.

Vi dyrker planterne i genanvendelige papirspotter, som kan plantes med ud i jorden, hvor den forgår uden at belaste naturen. Planter fra BioSund dyrkes i vores væksthuse i økologisk spagnum, og forkæles med økologisk planteudtræk i opsamlet regnvand og biologisk bekæmpelse af skadedyr.

Følg biosund.dk. på Instagram, og få masser af inspiration og billeder af den økologiske produktion.

Noget for enhver smag
Pt. omfatter vores økologiske sortiment to slags bønner, to slags ærter, fem slags kål, Kitchen Minis tomater, mini agurker, mini blomkål, to slags chili, jordbær, rabarber, asparges, figentræ, Allium spiselig blomster samt ingefær. Og vores dygtige gartnere arbejder løbende på at udvide sortimentet og følge med efterspørgslen på økologiske og bæredygtige grøntsager. Kontakt vores salgsteam og hør mere om BioSund sortimentet.

Salgsteam

Flemming Aaby

COO

Mobil: +45 20 12 01 74

Torben Ryg

Export Sales Manager

Mobil: +45 20 15 28 78

Birgitte T. Andersen

Area Sales Manager

Mobil: +45 20 90 44 65

Signe Manniche

Sales support

Mobil: +45 25 15 74 94

Pia Høegh Nielsen

Sales support

Mobil: +45 61 10 15 16